تالارپشتی، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:
بیثباتی در قانون نیست در اجرای دستور العملهاست/ دولت رقیب بخش خصوصی نباشد
شیوا نیک وظیفه- به گفته رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، انرژی برای تولید فولاد به عنوان یک مزیت مطرح بوده و برهمین اساس باید برای تولیدکنندگان این حوزه فراهم باشد.
اکبری تالارپشتی عنوان کرد: برخی از مسئولین در وزارت صمت اذعان دارند تصمیم سازی و رفع چالشهای حوزه انرژی، به تنهایی تحت اختیار وزارت صمت نیست اما وضع عوارض صادراتی که توسط وزارت صمت انجام می شود و برطرف کردن این مشکلات برعهده ی دولت است، این موانع باید توسط دولت برطرف شود.
وی اظهار داشت: این دولت تازه مستقر شده و مورد حمایت ماست و تلاش میکنیم تا موفق عمل نماید. مقامات دولتی هم باید تلاش نمایند تا چالشهای این حوزه در اسرع وقت رفع گردد. باید این موضوع را همواره در نظر داشته باشیم که دولت و مجلس خدمتگزار مردم هستند.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در قانون بیثباتی کمتری داریم و آنچه هست در اجرای دستور العملهاست. قانون جدید معادن در مجلس در دست اقدام است، از بخش خصوصی برای حضور در جلسات دعوت کردیم بنابراین عزیزان میتوانند نظر خود را به صورت مستقیم به ما منتقل کنند. در نظامبندی قانون برنامه هفتم به کمک بخش خصوصی نیازمندیم تا با همکاری این بخش بتوانیم موانع موجود را از میان برداریم.
اکبری تالارپشتی تاکید کرد: انرژی مزیت ماست و از نیازهای بخش خصوصی است، از بخش خصوصی انتظار داریم که مطالباتش را به صورت حرفهای و تخصصی پیگیری کند و تسلیم تصمیمات غلط نشود. مطالبهگری حرفهای باید روز به روز تقویت شود.
وی افزود: ما موظفیم بخش خصوصی را وارد میدان کنیم تا مشکلات حل گردد، دولت نبايد دخالت کند بلکه بايد حمایت، نظارت و هدایت نماید و رقیب بخش خصوصی نشود. مطالبهگری باید حرفهای باشد و تقویت گردد. بخش خصوصی هم حضور پررنگی در بخش تولید کشور داشته باشد.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: خوشبختانه در دولت سیزدهم امورات هدفمندتر در حال سازماندهی است و مدیران فعال در حوزه معدن در حال اکتشافات عمیق هستند.
اکبری تالارپشتی بیان داشت: تولیدات هم باید صادراتمحور باشد و با تحقق این مسئله است که ما خواهیم توانست از بخش تولیدات صنعتی به موفقیتهایی دست یابیم. تولیدکنندگان این حوزه نظاممندی و ساماندهی درستی برای تولید در نظر داشته باشند و ما هم روان کننده این مسیر خواهیم بود.
وی در آخر عنوان کرد: برای عمران، آبادی و ساخت کشور بدون نیاز به بودجه دولتی، از جیب مردم و سرمایه گذاران میتوانیم کشور را آباد کنیم.
.
.
.
.
.
.
.