بصیری، مدیرعامل هلدینگ گسترش صنایع و معادن ماهان مطرح کرد:
به سمت توسعه فولاد کیفی حرکت کنیم
شیوا نیک وظیفه- به گفته مدیرعامل هلدینگ گسترش صنایع و معادن ماهان صنعت فولاد کشور با چالشهای بسیاری مواجه است که در ابتدا منبع تولید این چالش ها را یافت. در این مسیر دولتها نگرش و پارادایم خود را برای تعامل با صنعت تغییر دهند و از آن حمایت نمایند.
دکتر محمد حسین بصیری عنوان کرد: در حال حاضر سهم صادرات فولاد ایران کم و محدود به کشورهای همسایه است برای ارتقای این بخش دولت می بایستی صادرات را تسهیل نماید این درحالیست که وضع عوارض به عنوان عامل بازدارنده را اعمال کرده است. متاسفانه دولت ها همواره برای تامین کسری بودجه جیب مردم یا بخش خصوصی را هدف می گیرند و سیاست تعیین قیمت دستوری، مانع از رونق تولید می شود. در این روال دستوری اغلب کارخانه های تولید آهن اسفنجی که دولتی محسوب می شوند یا سهام آنها متعلق به دولت است، مشمول نظارت و قیمت گذاری دستوری نیستند، هرچند که در برخی مواقع نرخ آهن اسفنجی به قدری گران می شود که مانع تولید شمش و میلگرد می گردد.
وی تصریح کرد: دولت قیمت های دستوری را با این هدف اعمال می کند که مردم محصول نهایی را خیلی گران خریداری نکنند اما در نهایت به بخش تولید آسیب می زند. نهاد تصمیمگیرنده باید مشاوران مدبر داشته باشد تا مسائل و مشکلات به صورت ریشهای حل شود. اکنون بخش خصوصی با توجه به کمبود انرژی سالیانه میلیاردها تومان خسارت را متحمل می شود، زیرا دولت ها زیر ساخت لازم در این بخش را فراهم نکرده اند.
مدیرعامل هلدینگ ماهان بر لزوم توسعه صنعت فولاد در کشور تاکید کرد و گفت: در توسعه صنعت فولاد حتما باید به سمت توسعه فولاد کیفی حرکت کنیم.
بصیری معتقد است حمایت از بخش خصوصی واقعی توسط دولت پیامد رشد تولید و افزایش عرضه را بدنبال دارد و سبب شکسته شدن قیمت ها خواهد شد.
.
.
.
.
.
.
.