اصغری، رئیس موسسه یونیدرو مطرح کرد:
بسیاری از پژوهشهای دانشگاهیان از این موسسات ریشه گرفته و نقش تکمیلی در کنار صنعت و دانشگاه دارد
امروز سومین جشنواره اینوماین با حضور مقامات رسمی افتتاح شد. این جشنواره با محوریت ایدههای ارزشآفرین معدن و صنایع معدنی با حضور برات قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت، وجیهالله جعفری معاون وزیر و رئیس ایمیدرو، غلامرضا ملاطاهری مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو، حسین منصوری مدیر مرکز نوآوری ایمینو، امید اصغری مدیر موسسه پژوهشی یونیدرو و محمد رحیمیان معاون پژوهشی دانشگاه تهران افتتاح گردید.
شیوا نیک وظیفه
اصغری، رئیس موسسه یونیدرو در افتتاحیه این جشنواره عنوان کرد: موسسه یونیدرو برای ایجاد الگویی مناسب در حوزه معدن و صنایع معدنی ایجاد شد و در تلاش بود تا در کنار برگزاری دورههای آموزشی ورود به چالشهای حوزه معدن را دنبال کند.
وی افزود: این موضوع تجربهای بینالمللی است که بسیاری از کشورهای بزرگ جهان آن را تجربه کردهاند. بسیاری از پژوهشهای دانشگاهیان از این موسسات ریشه گرفته و نقش تکمیلی در کنار صنعت و دانشگاه دارد. برگزاری جشنواره اینوماین یکی از برنامههای قدیمی ما بوده است.
رئیس موسسه یونیدرو تاکید کرد: علاوه بر بخش ایدههای ارزش افرین که هر ساله برگزار میشد و دستاوردها و نیازهای فناورانه شرکتها به تصویر کشیده میکرد، امسال مسابقات دیگری هم داریم. در تلاش بودیم تا از طریق فعال کردن بخشهای نوآورانه و کمک گرفتن از دیگر بخشهای فناوری در دل حوزه صنایع ومعادن، زیست بود دانش بنیان را در حوزه صنعت و معدن رشد دهیم.
وی تاکید کرد: در دوره سوم تلاش ما بر این است که در جشنواره علاوه بر حالت رقابتی و ایجاد فضایی پویا، زمینه همرسانی طرحها فراهم شود؛ به این معنا که در صورت امکان برخی ایدهها مکمل هم باشند. همچنین اگر استارتآپی بخشی از راه را رفته، برای تکمیل بقیه راه در کنارش باشیم و به بلوغ هرچه بیشتر طرحها کمک کنیم و امکانات مورد نیاز اعم از آزمایشگاه، مراکز تحقیقاتی و… را برای شرکتها فراهم کنیم.
رئیس موسسه یونیدرو افزود: در اینوماین ۳ علاوه بر استارتآپها، شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای بزرگ حوزه معدن و صنایع معدنی؛ مراکز نوآوری، شتابندهندهها، پارکهای علم و فناوری سمنان و پردیس نیز حضور دارند تا تمام اجزای اکوسیستم نوآوری در کنار هم حضور داشتهباشند.
اصغری با اشاره به رونمایی از کتاب «معرفی اکوسیستم نوآوری» در این جشنواره، گفت : یکی دیگر از کارهایی که یونیدرو انجام داد، این بود که تلاش شد در اکوسیستم نوآوری معدن و صنایع معدنی و اقتصاد دانشبنیان در این حوزه بازنگریهایی صورت گیرد؛ تمامی اجزای آن را با الگوهای بینالمللی طراحی کرده و مشخص کردیم هر عضو از این اکوسیستم، مثلا پارکها و مراکز نوآوری، چه نقشی دارند و مجموعه اطلاعات به دست آمده را در کتابی با عنوان «معرفی اکوسیستم نوآوری معدن و صنایع معدنی» جمعآوری کردیم.
.
.
.
.
.
.
.
.