مهدی سهرابی، مدیر خرید تجهیزات و قطعات یدکی فولاد مبارکه گفت: سیاست اصلی فولاد مبارکه بر تأمین نیازهای تجهیزات خطوط تولید از طریق سازندگان و تأمین کنندگان داخلی، بهویژه شرکت های دانش بنیان، متمرکز است.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، مهدی سهرابی ، مدیر خرید تجهیزات و در سال گذشته، فولاد مبارکه توانست ۸۰ درصد از حدود ۱۶ هزار ردیف قطعه و تجهیز موردنیاز خود را از طریق شرکتهای داخلی تأمین کند، با محوریت واحد بومی سازی برای سال ۱۴۰۴، برنامه ریزی شده که حدود یک هزار ردیف دیگر از این قطعات، بهویژه آنهایی که برای اولین بار توسط شرکت های دانش بنیان ساخته شده، تأمین شود.
فولاد مبارکه قصد دارد شرکتهای همکار و شریک تجاری خود را در حوزه صنعت، برندسازی کند و محصولات برندسازی شده این شرکتها را به کشورهای دیگر صادر کند، هدف نهایی این سیاست ها افزایش ارزآوری است.
در سال ۱۴۰۴ به گونهای برنامهریزی کردهایم که از طریق تجهیزات و قطعاتی که برای اولین بار ساخته میشوند، از خروج ارز به میزان ۱۶ میلیون یورو جلوگیری کنیم.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 100871 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.