سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران مطرح کرد:
با انتقال آب خلیجفارس یکی از موانع گسترش تولید که کمبود منابع آبی در استان است، برطرف شد
شیوا نیک وظیفه امروز آیین بهرهبرداری و شروع عملیات اجرایی طرح انتقال آب خلیجفارس و دریای عمان به استانهای شرقی و فلات مرکزی ایران همزمان با تکمیل و بهرهبرداری کامل از خط اول طرح ملی انتقال آب خلیجفارس به استانهای کرمان و یزد انجام شد. سعدمحمدی، معاون وزیر در آیین بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی […]
شیوا نیک وظیفه
امروز آیین بهرهبرداری و شروع عملیات اجرایی طرح انتقال آب خلیجفارس و دریای عمان به استانهای شرقی و فلات مرکزی ایران همزمان با تکمیل و بهرهبرداری کامل از خط اول طرح ملی انتقال آب خلیجفارس به استانهای کرمان و یزد انجام شد.
سعدمحمدی، معاون وزیر در آیین بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای ملی وزارت صمت عنوان کرد: با توجه به وجود ذخایر بزرگ معدنی مس در استان کرمان که نتایج اکتشافی جدید تأییدکننده این موضوع است با انتقال آب خلیجفارس عملاً یکی از موانع گسترش تولید که کمبود منابع آبی در این استان میباشد، برطرف شده و زمینه هر چه بیشتر توسعه، اشتغالزایی و جهش تولید را فراهم خواهد آورد.
وی افزود: امسال با فروش 270 هزار تن کاتد مس به رکورد تاریخی دستیافتیم.
سعدمحمدی عنوان کرد: شرکت ملی مس برای سال آینده چندین پروژه تولید کنسانتره مس در دستور کار قرار دارد و نیازمند 31 میلیون مترمکعب آب هستیم. با اجرای پروژههای توسعهای شرکت مس در سالهای آتی تا سال 1400 به ظرفیت تولید 600 هزار تن کاتد در سال دست خواهیم یافت.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در آیین بهرهبرداری از خطوط انتقال آب سرچشمه افزود: همچنین با ۲۷۰ هزار تن فروش مس از رقم بسیار جالبی عبور کردیم. امیدوارم با طرحهای توسعهای که بالغبر ۲،۴ میلیارد یورو و ۳۰ هزار میلیارد تومان برای شرکت ملی صنایع مس ایران تعریف شده تا پایان سال ۱۴۰۴ ظرفیت تولید مس کاتدی کشور به ۶۰۰ هزار تن برسد.
این مقام مسئول تأکید کرد: شرکت مس برای انجام پروژهها سالانه حدود ۲۷ میلیون مترمکعب آب مصرف میکند. برای انجام پروژهها نیازمند ۳۱ میلیون مترمکعب آب جدید هستیم که خوشبختانه با افتتاح این پروژه توسط رئیسجمهور محترم نگرانی بابت آب برای اجرای پروژهها نخواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: در سال آینده سه کارخانه کنسانتره درآلو، دره زار و سربارههای حاصل از ذوب سرچشمه افتتاح میشوند و با افتتاح این سه کارخانه حداقل 350 هزار تن کنسانتره جدید تولید میشود. این پروژهها نیازمند آب است که با این اقدام برای افتتاحشان نیاز به آب رفع میشود.