ابراهیمی، مدیرعامل فولاد خوزستان مطرح کرد:
اجرای پروژه احداث نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت 520 مگاوات و قابل افزایش تا 1000 مگاوات/ فروش هفت ماهه ابتدایی سال شرکت معادل 23 هزار میلیارد تومان
شیوا نیک وظیفه- مجمع عمومی فوق العاده شرکت فولاد خوزستان امروز یکشنبه ۱۶ آبانماه برگزار شد، این مجمع به منظور رعایت شیوهنامههای بهداشتی جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، به صورت برخط (مجازی) انجام گردید.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه, مجمع عمومی فوقالعاده شرکت فولاد خوزستان به منظور استماع گزارش هیئت مدیره و حسابرس در خصوص افزایش سرمایه و همچنین تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه با حضور 52 درصدی سهامداران برگزار شد و با حضور اعضای هیئت مدیره در جایگاه قانونی و در ادامه قرائت دستور جلسه از سوی ریاست مجمع عمومی و معرفی اعضای هیئت رئیسه رسمیت یافت.
امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در این مجمع عنوان کرد: شرکت فولاد خوزستان مزیت هایی همچون دسترسی ارزان به آب، انرژی و اسکله های مهم صادراتی کشور را داراست. این شرکت همچنین مزیت تولید محصولات طویل و تخت را توامان دارد.
وی به تولید هفت ماهه سال جاری اشاره کرد و گفت: تا مهرماه امسال به میزان یک میلیون و 700 هزار تن محصول شامل 980 هزار تن اسلب و 765 هزار تن شمش تولید داشته ایم، البته با توجه به مشکلات قطع برق در تابستان امسال که گریبانگیر تمام فولادسازان کشور بود حدود 531 هزار تن از تولید پیشبینی شده را از دست دادیم. برای رفع چالش برق با توجه به استمرار کمبود برق در تابستان هر سال، اجرای پروژه احداث نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت 520 مگاوات که قابل افزایش تا 1000 مگاوات است در دستور کار است و الان در مرحله مناقصه قرار دارد. در همین مدت زمان هفت ماهه 992 هزار تن محصول شامل 404 هزار تن شمش و 570 هزار تن اسلب به ارزش 605 میلیون دلار صادر شده است.
به گفته مدیرعامل فولاد خوزستان 59 درصد از سبد محصولات شرکت صادراتی و مابقی داخلی است. صادرات محصولات فولاد خوزستان به 28 کشور جهان در چهار قاره انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در هفت ماهه ابتدایی سال فروش شرکت معادل 23 هزار میلیارد تومان بوده که افزایش چشمگیری نسبت به سال گذشته داشته است. لازم به یادآوری است که فروش در سال گذشته 15 هزار میلیارد تومان بود. بعلاوه اینکه علی رغم کاهش بخشی از تناژ به سبب قطعی برق، حاشیه سود از 27 درصد در هفت ماه سال گذشته به 33 درصد در همین مدت مشابه در سال جاری رسیده است.
امین ابراهیمی با توجه به کسری مواد اولیه در افق 1404، دسترسی به منابع تامین به ویژه سنگآهن را برای نیل به این هدف ضروری می داند.
مدیرعامل فولاد خوزستان در ادامه عنوان کرد: چالشهای اساسی صنعت فولاد علاوه بر تامین مواد اولیه، تولید محصولات میانی و عدم تولید محصولات نهایی و همچنین مشکلات تامین مالی و عدم حمایت از صادرات است.
وی با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری در این حوزه گفت: از این پس اولویتهای نخست سرمایهگذاری صنعت فولاد کشور حاشیه خلیج فارس و دریای عمان خواهد بود.
طرح های توسعه ای فولاد خوزستان
مدیرعامل فولاد خوزستان اظهار داشت: این شرکت بر اساس اسناد بالادستی کشور طرحهای توسعهای متعددی را در نظر دارد که براین اساس ملزم هستیم در افق 1404 به 8.5 میلیون تن و در 1410 به 13 میلیون تن تولید دست یابیم.
وی با اشاره به طرح های در حال اجرای فولاد خوزستان گفت: در حال حاضر، 145 طرح توسعه به ارزش 23 هزار میلیارد تومان با پیشرفت متوسط 33 درصد در دست اقدام توسط فولاد خوزستان انجام می شود که مهمترین آنها نیروگاه سیکل ترکیبی، احداث پکیج متالورژی ثانویه و ماشین ریختهگری اسلب و همچنین احیا مستقیم زمزم 2 است که هدف از اجرای طرح ریختهگری اسلب، تولید محصولات با ارزش افزوده به ویژه اسلب عریض و آلیاژی و هدف از اجرای پلنت اکسیژن، تامین کمبود اکسیژن برای اجرای طرحهای توسعهای بعدی است. فولاد خوزستان در شش ماهه ابتدایی سال 14 پروژه را به اتمام رسانده است.
لازم به دکر است در ادامه این مجمع و پس از سخنرانی مدیرعامل شرکت با حضور ۷/ ۵۲ درصد از سهام داران شرکت فولاد خوزستان افزایش سرمایه از محل سود انباشته انجام و سرمایه این شرکت از ۵۰ هزار میلیارد ریال به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال برای سال جاری در مجمع عمومی فوق العاده تصویب شد.
.
.
.
.
.
.
.
.
.