آیین تجلیل از فرزندان پرسنل طلای صدر تفتان
به مناسبت هفتهی کتاب و کتابخوانی طی مراسمی مجموعه کارخانه و معدن طلای صدرتفتان از فرزندان پرسنل شاغل در مجموعه تجلیل به عمل آورد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، روز پنجشنبه بیست و چهارم آبان ماه ۱۴۰۳ به مناسبت هفتهی کتاب و کتابخوانی طی مراسمی مجموعه کارخانه و معدن طلای صدر تفتان از فرزندان پرسنل شاغل در مجموعه تجلیل به عمل آورد.
در این مراسم که با حضور مولانا عبدالستار حسین زهی امام جمعهی اهل سنت شهرستان خاش و همچنین فرماندار و مسئولین شهرستان تفتان برگزار شد از تعداد ۱۴۰ نفر از فرزندان پرسنل طلای صدر تفتان با اهدای جوایزی تجلیل شد.
جواد ماهر مدیرعامل مجموعهی طلای صدر تفتان طی این مراسم گفت: دانش آموزان امروز شهرستان تفتان آتیه سازانآیندهی مجموعه و شهرستان تفتان هستند و مجموعهی طلای صدر تفتان توجه ویژهای به آموزش و پرورش آنها دارد؛ و ما با توجه به اینکه بیش از ۹۳ درصد از پرسنل مجموعه از اهالی بومی منطقه هستند سعی میکنیم تا از طریق حمایت از فرزندان پرسنل مجموعه به این مهم دست یابیم.
ماهر همچنان با تاکید بر اینکه محصلین کنونی تفتان آینده سازان این منطقه هستند گفت: مجموعه در تلاش است تا با ترویج فرهنگ صنعت و کار صنعتی در منطقه محصلین را ترغیب نماید تا برای ساخت آینده ی خود و سیستان و بلوچستان آرزوهای بزرگ را در ذهن خود پرورش دهند و برای دستیابی به این آرزوهای نهایت تلاش خود را به کار بندند؛ و در این مسیر مجموعه ی طلای صدر تفتان از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.
شهنوازان فرماندار شهرستان تفتان نیز در خلال این مراسم گفت: تمامی دستگاههای اجرایی تفتان تمام تلاش خود را برای تامین امنیت روانی و جانی مجموعههای صنعتی خواهد کرد چرا که توسعهی منطقه در گرو ایجاد و رشد مجموعههای صنعتی خواهد بود.
شهنوازی همچنان گفت: اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در تلاش است تا مسیر پیشرفت استان را بیش از پیش هموار سازد فرصت بسیار خوبی است تا علاوه بر پتانسیلهای طبیعی و معدنی منطقه، پتانسیلهای انسانی را نیز شکوفا سازیم.
مولوی عبدالستار حسین زهی امام جمعهی اهل سنت خاش نیز طی این مراسم بیان داشت: در صورتی که مطالبات بیان شده پیرامون معادن منطقه مطالبات عمومی باشد لازم است تا به آنها توجه شود اما به همان اندازه باید در مقابل مطالبات شخصی و فردی ایستاد تا جلوی توسعهی منطقه سنگ اندازی نشود.
مولوی حسینزهی همچنان بیان داشت: مجموعههای صنعتی باید توجه کنند تا نیروهای انسانی خود را از مناطق نزدیک تامین کنند تا در حل معضل بیکاری در منطقه موثر باشند، درست همان روشی که طلای صدر تفتان در پیش گرفته.
در پایان حاضرین با اقامهی نماز جماعت وحدت با حضور مولوی عبدالستار حسینزهی و حجت الاسلام خواجه مسئول عقیدتی فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان تفتان به مراسم پایان دادند.
کارخانه استحصال طلای صدرتفتان، که پس از صدور جواز احداث در سال ۱۴۰۱ در کمتر از دو سال به بهرهبرداری رسید، امروز به محلی برای رشد و شکوفایی جوانان بومی منطقه تبدیل شده است. این جوانان پس از گزینش از طریق آزمون استخدامی و طی چندین ماه آموزش تخصصی تئوری و عملی، اکنون در این کارخانه مشغول به کار هستند.
این کارخانه با سرمایهگذاری 55 میلیون دلاری هلدینگ صدرتامین در فاز اول خود با هدف تولید سالانه ۵۰۰ کیلوگرم شمش طلا فعالیت مستمر خود را آغاز کرده است و در فاز دوم توسعه، ظرفیت تولید این کارخانه به یک تن شمش طلا در سال افزایش خواهد یافت.
فعالیت پایدار این مجموعه علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم و بهبود کیفیت زندگی خانوادههای بومی، موجب پویایی اقتصادی، توسعه پایدار و رونق اقتصادی در استان خواهد شد.