آنچه در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات گذشت
امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات برگزار شد.
شیوا نیکوظیفه
تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۹۹، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار، انتخاب اعضای هیئتمدیره از جمله برخی دستورکارهای جلسه مجمع عمومی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات بود و این مجمع با حضور ۷۸ درصدی سهامداران رسمیت یافت.
شهبازی در این مجمع به نمایندگی از مدیرعامل شرکت در خصوص عملکرد مطرح کرد: فولاد مبارکه، بانک پاسارگاد، صندوق بیمهروستائیان، سرمایه ملی، صبانور، گروه مالی ملت و پرتو تابان از سهامداران شرکت هستند. شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات با رویکرد بنگاهداری، حفظ و ارتقای ثروت سهامداران را از اصول مهم خود می داند و در تلاش است تا ضمن استفاده بهینه از سرمایههای انسانی و مالی، سرمایه گذاری در صنایع دارای مزیت رقابتی در زنجیره ارزش را لحاظ نماید تا با خلق ارزش در ترکیب سود، رضایتمندی سهامداران و ذینفعان را محقق نماید.
وی افزود: طرحها و پروژههای عمده در حال پیشرفت این شرکت شامل مواردی در گلگهر مانند بهبود کیفیت محصول کارخانه پلیکان خط ۴، گلگهر واحد آبگیری و فیلتراسیون باطله کنسانتره ۵،۶ و ۷، گلگهر افزایش ظرفیت کنسانتره خطوط ۵، ۶ و ۷ و گهر زمین خط سوم کنسانتره ۲ میلیون تنی و … می باشد.
شهبازی خاطرنشان کرد: قابل توجه است که ۳۳.۶۷ از کنسانتره، ۴۶ درصد گندله، ۱۲ درصد فولاد خام و ۵ درصد از محصولات نهایی فولادی تولید شده در کشور توسط گروه سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات تولید می شود و همچنین شرکت در برنامههای آینده خود برای حوزه معدن، توسعه فعالیتهای اکتشافی به منظور کشف معادن جدید و ارزشمند سنگآهن، عناصر نادر خاکی و … را عنوان کرد.
وی بیان داشت: طرحهای توسعهای و دانش فنی شامل تسریع و تسهیل در تکمیل طرحها و پروژههای نیمه تمام در سطح شرکتهای فرعی و سرمایهپذیر، تامین منابع مالی جهت اجرای طرحهای توسعه و تکمیل زنجیرههای تولید، تلاش جهت توسعه دانش فنی و تکنولوژیک گروه از طریق بهرهگیری از توان دانشگاهها و مراکز پژوهشی است. در حوزه حمل و نقل نیز توسعه توان لجستیکی جهت پشتیبانی از حمل و نقل سریع و ارزان محصولات به بازارهای هدف و احداث اسکله و پایانه مکانیزه ریلی مواد معدنی بندر شهید رجایی جهت ایجاد ترمینال تخصصی مواد معدنی با ظرفیت نهایی ۵۰ میلیون تن در برنامه ها لحاظ شده است. تنوع بخشی به سبد محصولات متناسب با نیاز و الزام بازارهای بینالمللی، تلاش جهت افزایش درجه شفافیت و پاسخگویی شرکتهای تابعه بازار سرمایه و خروج از داراییها و شرکتهای کم بازده از دیگر برنامههای شرکت است که اجرایی خواهد شد.
نادری، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در مجمع عمومی سالانه این شرکت مطرح کرد: تلاش ما از بدو ورود بر مبنای همافزایی با دیگر شرکتهای سرمایهپذیر بوده است و بر این باور هستیم که با همکاری و کمک مدیران توسعهگرا در شرکتهای چادرملو و گلگهر و صبانور این توسعه محقق خواهد شد.
وی افزود: موضوعی که شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات را برجسته می کند و بر اهمیت شرکت می افزاید این موضوع است که شرکت در بخشهایی سرمایهگذاری میکند که دولت قادر به ورود به آن حوزه نیست. همانطور که شاهد بودیم سال گذشته یک شرکت پروژهمحور را تاسیس کردیم و این شرکت در سال جاری با نام تجلی مجوز فعالیت کسب کرده و این شرکت با اجرای پروژهها، روند توسعه حوزه معدن و صنایع معدنی را تسریع می نماید.
نادری یادآور شد: با توجه به قطعی گاز و برق، تکنولوژی کوره بلند برای آینده صنعت فولاد مناسبتر است و با توجه به معادن خوب زغالسنگ در حوزه طبس به این سمت حرکت خواهیم کرد.
وی در آخر عنوان کرد: رویکرد شرکت برای سرمایهگذاری به گونهای است که سود سهام شرکت در آینده نزدیک دو برابر شود و در عین حال با این سرمایهگذاریها زنجیره ارزش حوزه فولاد و فلزات را تکمیلتر از گذشته نماییم.
در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات ۳۸ درصد سود به ازای هر سهم ۶۰ تومان و صورتهای مالیمنتهی به ۳۰ اسفند ماه سال ۱۳۹۹ به تصویب رسید.
.
.
.
.
.
.
.
.
.