وی ضمن اشاره به متعادلسازی امتیازات بر اساس اولویتهای سازمان ایمیدرو در حوزهی HSE و فراوانی حوادث، اضافه کرد: پاشنه آشیلها را خصوصاً در زمینهی ایمنی و مدیریت رویداد شناسایی کردهایم و با تمرکز بیشتر بر این حوزهها امور ممیزی را پیش خواهیم برد.
فاضلی به سیر بهبود عملکرد منطقه ویژهی اقتصادی خلیج فارس از سال 1395 تا سال 1400 اشاره کرد و گفت: در اولین دورهی ممیزی، این منطقه جزء صنایع آلاینده و در ممیزی HSE در گسترهی ضعیف دسته بندی شد و در دورههای بعدی نیز برخی الزامات دیگر رعایت نشده بود اما از سال 1398 با تدابیر مدیران منطقه ویژهی اقتصادی خلیج فارس این منطقه به سطح خوب یعنی امتیاز بین 300 تا 400 ارتقا پیدا کرد و این ظرفیت را دارد که به سطح عالی یعنی امتیاز بین 400 تا 500 هم برسد.
سرممیز HSEسازمان ایمیدرو تعداد مناطق قرار گرفته در وضعیت عالی در سطح کشور را بسیار محدود خواند و افزود: تبادل اطلاعات و اشتراکگذاری تجربیات از دیگر اهداف این ممیزی خواهد بود.
در ادامهی این نشست، «مسعود پاکزاد» عضو هیئتمدیره و معاون منابع انسانی و اجتماعی منطقه ویژهی اقتصادی خلیج فارس بر اهمیت رعایت مبانی HSE در مناطق صنعتی تأکید کرد و گفت: امیدواریم حضور گروه ممیزی سبب تبادل دانش و تجربه و ارائهی راهکار در راستای بهبود عملکرد و ارتقا جایگاه HSE در منطقه شود.
پاکزاد از برگزاری منظم جلسات ماهیانهی HSE در منطقه ویژهی اقتصادی خلیج فارس خبر داد و افزود: در تمامی بخشها ضمن آسیبشناسی سعی در اصلاح فرآیند و ارتقای سطح امور داریم.
وی در پایان توجه به سلامت روحی و روانی کارکنان را مسئلهای مهم و حیانی خواند و تأکید کرد: توجه به فضای فیزیکی و روانی پرسنل به افزایش بهرهوری و بهبود شرایط کسبوکار منجر میشود.
.
.
.
.
.
.
.
.